Relatie

Voor ons is werken op basis van een gezonde relatie het belangrijkste item. Dit geldt natuurlijk aan klanten kant. is er een probleem, dan wordt dit opgelost. Maar ook naar leveranciers toe vinden wij het belangrijk zaken te doen op basis van een gezonde relatie. Onze bedrijfsnaam is hier ook op gebaseerd. Together Fresh. Zo vers mogelijk. Omdat onze producten geleverd worden in tal van Europese landen is het vanzelfsprekend van belang zo vers mogelijk te zijn. Onze voorraad is dan ook tot een minimum beperkt. We proberen alles op de dag van verzenden vers binnen te krijgen van telers of leveranciers. U moet van een super vers product uit kunnen gaan.

Innovatief

Ieder jaar proberen we weer zoveel mogelijk “nieuwe” groenten, fruit of paddenstoelen aan ons assortiment toe te voegen. Ook op ICT gebied proberen we zo innovatief mogelijk te zijn. Uw bestelmethode is altijd te koppelen aan het onze.

Lage overhead kosten

Doordat we werken met een super platte organisatie zult u nooit teveel  betalen.

Informatie & persoonlijke service

Wij vinden het belangrijk u te voorzien van de juiste informatie over de door u gewenste producten. Denk hierbij aan de verwachte (prijs) ontwikkelingen in de markt, of weers- en daardoor kwaliteitsveranderingen van diverse producten.

Zundertseweg 74
4715 SC, Rucphen, Nederland
Tel: + 31 1 65 51 01 44